Ärik

Jag sitter hos Ärik. Vi pluggar naturkunskap. Jag har ätit en kebab, det var gott. Jag snusar just nu, det är också jäääävligt gott.

Jag dedikerar den här bloggen till min GRANEE, hon heter Hanna (hon är fränast). Hon är tillsammans med Jocke, så försök inte alla ni himla äckelpäcklar där ute!!!

Täta.

Täta.
Tre fyra täta grabbar och ett nintendo sextiofyra.

Days Of The Baphomets <3

HOW LONG MUST WE FOLD BY HAND
THE NUNS ARE BURNING WHEELS AGAIN
DENT OF MATTRESS TO MAKE IT BARE
COME CLEAN WITH THE ANECDOTE
AFTER ALL WE CAME UNDONE
PALE OF SLUTS WITH HOST AT FAULT
ONE DAY WE WON'T PAY YOUR DEBT
OUR CENTIPEDES WILL GET THEIRS YET


Grymt jävla bra låt helt enkelt. Har gått om Tetragrammaton på brahetslistan nu. Två kraftigt ökande favoriter just nu är också Kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare) och Sigur Ros - Olsen Olsen. Asnice.

Basse ville att jag skulle skriva om den här låten, som alltså heter days of the baphomets. Det var roligt för att den är riktigt bra. Han har lovat att han ska skriva om olsen olsen då (för han hatar kent, mer än takida) även fast han aldrig hört den.







The Mars Volta

"Kast med liten snuspåse"

"Här kommer Petter Landström med snusen i högsta hugg.. Han tar en rejäl ansats och slungar den lysande 2 meter! (Och ramlar på kuppen.)"

Det toppar nog som en av de roligaste sakerna jag någonsin sett, tillsammans med tåget, alla jävla snöbrottningar, volter över snödrivor och så vidare.
Fantastisk kväll igår, (grattis Erika i förskott), lite grogg, mycket vin.
Och dessutom lärde jag mig en grym ny drink! Vitt vin+sockerdricka, då smakar det inte saft och spya, utan bara saft! (med kolsyra! (Fruktansvärt uppmärksamt)(Tack Jenny!))


Alla vill att jag ska skriva blogg, men när jag väl sätter mig och skriver har jag oftast ingenting att skriva om, ni får nöja er med det här helt enkelt.






"I throw them into the abyss and try
to draw in the flies before
the smolts reach them where
they combat the water"