wroom!

Nu är det fest! Sista slantarna ska rulla ut i piteås nattliv, och det är totalt röj som gäller, no remorse! Har slackat lite med bloggandet men stay tuned, snart kommer ni trogna läsare få en exklusiv insikt i hjärnan på mannen vid namn Fredrik Karlsson, yeah! Här har ni dagens pepplåt.


Looptroop - Who want it

Fairytale of New York

Sjukt tråkig dag idag. Mådde fett illa på morgonen så jag stannade hemma från skolan. Nåja, jag har iallafall pimpat till mitt rum lite grann. Idag så har dessutom nikotinabstinensen gjort sig fruktansvärt påmind och jag har varit en fitta hela dagen, så det kanske mest var tur att jag var hemma.

Hittade den här låten nu förresten och upptäckte, som jag gör varje jul, hur otroligt bra den faktiskt är.



The Pogues - Fairytale of New York

Budget

För att lättare kunna hålla ett öga på min ekonomi ska jag nu bölrja redogöra för hur mycket pengar jag slösar på saker jag egentligen inte behöver. Iallafall den här månaden.

Kvällens utgifter:
Inträde på 1908, 120:-
Blackjack, 40:-


Fick jag valuta för pengarna? Adam Tenstas uppträdande kändes inte riktigt hundraprocentigt, men dansgolvet var i vilket fall jävligt fint. I slutändan är jag ändå ganska nöjd med kvällen. Nu ska jag lägga mig och sova, njut av den här underbara låten tills nästa gång.





Bloggandet...

... har tagit älvsbyn med storm, så det känns inte annat än passande att även jag åter hoppar på intressetåget och beger mig mot okänd destination.

Den här dagen har mer eller mindre bestått av att jag hållt ett tal och att jag inte vunnit en iPod shuffle. Jepp, ni läste rätt. Istället för att stödja det superkapitalistiska märket Apple så använder jag mycket hellre mp3-spelaren årsgång 1999 som jag köpte av Reb för 20:-. Så mycket punk är jag, era jävlar.

Annars är jag allmänt less på skolan, och framförallt jävligt fattig. Många födelsedagar och julfester nu i månaden, plus att julklappsinköpandet närmar sig med stormsteg. Någon som har något tips på hur man kan få ihop mer pengar snabbt?

Looptroop - Hurricane George