Undertow...

bapparada

Det är fantastiskt vad man kan hitta utan att mena det. En viss passion för The Mars Voltas låt "Miranda... That ghost just isn't holy anymore" fick mig att google bildsöka på just namnet Miranda, och då hittade jag denna bild. Jag gillar den verkligen som fan, och efter viss eftertanke har jag kommit fram till att Miranda nog är ett av de vackraste namnen någonsin, tätt följt av Elizabeth. Jag vet inte varför jag gillar dessa namn särskilt men jag tycker att båda två har en speciell klang.

Det absolut vackraste ordet som finns däremot, är det ingen tvekan om.
Alla kanske inte håller med mig, men försök iallafall med det.
Undertow.

Undertow?, tänker du.
Det betyder väl typ, underström?, tänker du.

Men bry dig inte om betydelsen för en stund och smaka och tänk istället på ordet.
Undertow.

Jag förväntar mig inte att alla ska tycka som mig, men enligt mig är det verkligen ett av världens vackraste ord.

Jag antar att det är sånt här man börjar tänka på när man har svårt att sova.

moggäh

Man måste väl börjar någonstans antar jag.

Morgan Vikström, läser första året samhällskunskap på gymnasiet i älvsbyns kommun. Har musik som huvudintresse även fast han är musikaliskt dålig. Om han inte sitter hemma och runkar gitarr eller spelar lufttrummor så är han gärna med sina vänner eller gör något annat kul, som tillexempel läser.

Morgan läser ganska mycket, det mesta han kommer över faktiskt. Han gillar också att spela tvspel ibland, han är alltså en liten gejmer. Han har alltid varit intresserad av ord och språk. Eftersom Morgan gillar språk så fann han det ganska naturligt att börjar skriva också, och vad passar inte bättre för det än en blogg? Hej hopp.

Mitt liv skulle nog kunna jämföras med vilken förstaårsgymnasiestudents liv som helst. Jag har för vana att tänka rätt mycket faktiskt, och därför kan vissa bli irriterade på att jag pratar för lite ibland (Men det lär man sig att leva med). En rätt common beskrivning om mig från mina polare är att inte alla gillar mig, men om man gillar mig är det omöjligt att inte börja gilla mig mer. Och det är väl bra.

Jag antar att jag kommer uppdatera här då och då. När jag har tråkigt, när jag har svårt att somna, när jag har roligt eller typ närsomhelst.

pussokjam :*